Skeyndor Body Sculpt Line


stuborn

Caresse Moisturizing Body Cream. Piele uscată

Crema de corp concentrate si agenti hidratanti pentru îngrijirea și protejarea pielii puternic uscate și neprotejate.
Preparată cu xilitol și extracte naturale cu actiune susținută care hidratează, întaresc funcția de barieră și refac hidrodinamica naturală a pielii.
Componete principale: Xilitol și derivați 2,5%, extr. de sfeclă (Beta Vulgaris), amd. De porumb (Zea Mays).
Se aplică zilinic pe tot corpul de cite ori este necesar, in special după baie.


draining

Velvet Hydrating Body Emulsion. Piele normala

Emulsie de corp indispensabilă pentu îngrijirea, conditionarea și păstrarea nivelului optim de hidratare a pielii. Preparată cu xylitol și derivati, noua generatie de hidratanți care structurează și armonizează hidrodinamica naturală a pielii. Îmbogațită cu unt de cacao sălbatică.
Componentele principale: Xilitol si derivați 2,5%.
Se aplică zilinic pe tot corpul de cite ori este necesar, în special după baie.


bust2

Abdomen Sculpting Emulsion

Emulsie specifică preparată pentru diminuarea aspectului umflat în zona abdomenului și pentru modelarea taliei. Formula reducătoare cu unt de cacao sălbatică.
Componete principale :TM de anghinare (Cynara scolymus) 5%, cafeină și deriv. 2%, extr. De piper roz(Schinus terebinthifolius), extr. De yucca(Manihot esculentă), extr. de Phyllacantha fibrosa, extr. de Corralina officinalis.
Se aplică dimineața și seara pe abdomen și talie prin mișcări largi circulare in sensul acelor de ceasornic, pînă la absorbția totală. Conține cafeină și derivați. Nu se recomandă în sarcină, în perioada de alăptare și nici persoanelor sensibile la cafeină.


bust2

Bust Sculpting Emulsion

Emulsie specifică coneputa pentru a conferi volum si a tonifia in mod natural si progresiv pielea sînilor. Efect lift-tensor. Formulă fară fitohormoni preparată cu unt de karate. usul se aplică dimineața și seara, efectuînd masaj ascendent în sensul circulației sîngelui pîna la absorția sa totală. Conține cafeină și derivați. Nu se recomandă in sarcină, în perioada de alăptare și nici persoanelor sensibile la cafeină.
Componente pricipale: Creatină 0,6%, extr. De yucca(Manihot esculentă), extr. De Dictyopteris membranacea, ext. de Anemarrhena asphodeloides.
Produsul se aplică dimineața și seara efectuîmd un masaj blînd circular, urcînd pînă la partea superioară a decolteului și gîtului. Pînă la absorbția sa totală.


stuborn

Stubborn Areas Anticellulite Cream

Crema anticelulitică pentru îmbunătățirea aspectului pielii de portocală asociat celulitei persistente. Preparată cu cetone din zmeură, molecule cu activitate contrastată pentru stimularea eliminării grasimii subcutanate.
Componente principale :cafeină si derive. 2%, carnitină 1%, glaucină, cetone din zmeură.
Produsul se aplică dimineața și seara, efectuînd masaj ascendent în sensul circulației sîngelui pîna la absorția sa totală. Conține cafeină și derivați. Nu se recomandă in sarcină, în perioada de alăptare și nici persoanelor sensibile la cafeină.


draining

Draining Anticellulite Gel

Gel anticelulitic si drenant care îmbunatațește aspectul pielii cu volum in exces stabilizîndu-i conturul. Formula răcoritoare cu extract de cafea verde si yerba mate. Fară adaos de cafeină.
Componente principale: Extr. Cafea verde, ext. yierba mate, ext. Splinuță.
Produsul se aplica dimineața și seara, efectuind masaj ascendant in sensul circulatiei sangelui pina la absorbtia sa totală.


skeyndor

Universal electrotherapy gel

Gel universal pentru electrostetica, proiectat pentru a conduce curentul electric, ultrasunetele si diatermia. Nu este iritant si nici gras. Indispersabil in oricare centru de infrumusetare sau in cabinetele de elevtrostetica.


glyco

GLYCO-30

Produs biologic profesional pentru tratamente intensive de exfoliere. Continutul rudicat de (AHA) confera luminozitate si hidratare pielii si accelereaza eliminarea celulelor comoase.


sculpting

Firming strech marks massage cream. Vergeturi si flascitate

Crema de masaj corporal preparata pentru tratarea problemelor estetice asociate vergeturilor si flascitatii. Formula multivitaminica preparata cu unt de mango.


body_sculpt

Firming-streth marks concentrate. Vergeturi si flascilitate

Preparat biologic profisional ionizabil preparat pentru imbunatatirea aspectului pielii cu vergeturi si/sau semne evidente flascitate. Efect de lifting. Ajuta la diminuarea procesului care produce vergeturile si flascilitatea cauzate de virsta, sarcina sicurele de slabire.


sculpting

Sculpting massage cream. Grasimi si Lichide

Crema de masaj corporal preparata pentru tratarea probemelor estetice asociate celulitei si retentiei de lichide. Formula fondata cu extract de zmeura imbogatita cu 5 % pro-vit.E


dreaining

Dreaining sculpting concentrate. Lichide

Preparat biologic profesional ionizabil destinat imbunatatirii aspectului pielii cu retentii de apa. Indicat pentru celulita moale si pentru diminuarea volumului periferic. Contine cafeina si derivati. Nu este recomandat in sarcina, in perioada de alaptare si nici personelor sensibele la cafeina.


body_sculpt

Sculpting body concentrate. stubborn celulite.Fats

Produs biologic professional ionizabil creat pentru tratarea celulitei rezistente. Indicat pentru celulitele dure, contine un agent fibrolitic pentru imbunatatirea aspectului nodular al pielii de portocala. Contine cafeina si derivati. Nu este recomandat in sarcina in perioada de alaptare si nici persoanelor la cafeina.