Skeyndor Clear Balance Line


spot_less

Spot-Less Stick

Creion corector impotriva impuritatilor conceput pentru a trata aspectul manifestarilor punctuale ale acneei. Compozitia sa de machiaj acopera si ascunde imperfectiunile cutanate si in acelasi timp accelereaza disparitia impuritatilor.Fara uleiuri.


patch

Spot-Less Patch

Plasture impotriva impuritatilor izolate. Conditionarea acestuia sub forma unui plasture cu eliberare prelungita, permite concentrarea eficientei principiilor sale active accelerând disparitia impuritatilor.


pure_gel

Pure Comfort Mask

Masca de catifelare si usor astringent. Racoreste pielea si normalizeaza aspectul porilor. Compozitia sa lipsita de uleiuri, hidrateaza si reechilibreaza lipidele cu rol de protectie a pielii, fara a ingrasa si fara a lasazone cu luciu.


pure_gel

Pore Refining Repair Serum

Ser creat pentru a imbunatati aspectul semnelor si al micro-cicatricilor care insotesc pielea grasa cu tendinta acneica. Cu activitatea retinol-like. Nornalizeaza procesele de reparare ale pielii si reduce aspectul caracteristic de por mare si dilatat. Fara uleiuri.


pure_factor

Pore Normalising Factor

Formula creata pentru a cizela aspectul porilor si pentru a normaliza aspectul seboreic si stralucitor al pielii grase cu tendinta acneica. Este transportata sub forma de lipozomi pentru a-si focaliza actiunea de reglare a sebumului la nivelul glandelor sebacee. Fara uleiuri.


pure_foam

Pure Cleansing Foam

Spuma demachianta creata pentru igiena zilnica a pielii seboreice. Formula sa cu efect intensiv impotriva impuritatilor actioneaza asupra murdariei care blocheaza porii si care favorizeaza acumularea impuritatilor. Utilizarea sa obisnuita ajuta la imbunatatirea aspectului exterior al pielii acneice si contribuie la diminuarea aparitiei impuritatilor si a semnelor pe piele.


pure_gel

Pure Defence Gel

Formula creata pentru a trata si preveni acumularea impuritatilor care afecteaza aspectul pielii grase cu tendinta acneica. Principiile sale active cresc nivelul peptidelor antimicrobiene (PAM) ale pielii, care ii imbunatatesc rezistenta naturala impotriva impuritatilor. Formula anti-luciu. Fara uleiuri. SPF 15.