Skeyndor Corrective Line


instant_lip_contour_filler

Instant lip contour filler

Crema preparata pentru a netezi ridurile de expresie ale conturului buzelor. Combina substantele pentru umplerea pielii cu principii active cu actiune decontractata. Se intinde produsul in jurul buzelor acordind o atentie speciala ridurilor si liniilor de expresie.


expression_lines_serum

Expression lines serum

Ser preparat pentru a netezi ridurile de expresie ale pielii. Combina principii active cu actiune decontractata cu sustante pentru umplerea pielii. Dupa igiena obisnuita, se intind citeva picaturi de ser prin miscari blinde circulare, acordind o atentie speciala ridurilor.


eye_expression_line_eraser

Eye expression line eraser

Crema preparata pentru a netezi ridurile de expresie ale conturului ochilor. Combina principii active cu actiune decontractata. Dupa igiena obisnuita, se aplica un strat subire din produs efectuînd un masaj blînd dinspre interior spre afara insistind asupra ridurilor.


eye_expression_line_eraser

Instant wrinkle filler cream

Crema preparata pentru a netezi ridurile de expresie a fetei. Combina substante pentru umplerea ridurilor cu principii active cu actiune decontractata. Dupa igiena obisnuita, se intinde cu blindete un strat subtire de crema pe fata si git astfel incit sa patrunda in piele.