Skeyndor Essential Line


cream

Moisturizing Emulsion

Non-comedogenic base moisturizing cream to apply in the morning or before making-up. It avoids the transepidermic evaporation of the skin and leaves the skin matt, free of fat and brightness. Especially suitable for greasy dehydrated skins. It contains solar filters.


soft

Normalizing Mask Cream

Mască ce conţine extract de HAMAMELIS. Este uşor astringentă şi reglează secreţiile glandelor sebacee.
Absoarbe impurităţile, lăsând tenul neted, fin şi cu un aspect mat. Pentru ten gras şi mixt.


mask

Hydratant Mask Cream

Mască hidratantă ce conţine argilă prelucrată şi extract de muşeţel.
Încurajează schimburile intraepidermice având proprietăţi rapide de hranire a tenului pentru a conferi hidratarea optimă. Recomandată pentru tenul normal şi uscat.


peeling

Enzymatic Peeling

Exfoliator natural, dizolvă keratina, elimină rapid celulele moarte, accelerează reînnoirea epidermei şi diminuează imperfecţiunile datorate acneei.
Se agită fiola de ACTIVE LOTION. Se amestică într-un mic bol doua lingurițe de DILUTING EMULSION cu conținutul fiolei. Se întinde cu o pensulă pe față, gît și decolteu. Se lasă să acționeze 7-10 minute și se clătește abudent cu apă.


soft

Peeling Scrub

O exfoliere uşoară ce elimină celulele moarte de pe suprafaţa pielii. Conţine micro-particule de ulei de Jojoba, având un efect emolient plăcut asupra pielii.Pentru toate tipurile de piele.
Se aplică o dată sau de două ori pe săptămînă pe pielea uscată sau umedă și se frecționează cu mișcări circulare. Se clătește din abundență.


soft

Soft Peeling

O exfoliere usoară ce elimină celulele moarte de pe suprafaţa pielii, stimulând schimburile biochimice ale epidermei.
Pielea rămâne perfect curată pentru orice tratament va avea loc ulterior. Conţine amidon de orez.
Se întinde un strat subțire și se lasă să acționeze cîteva minute. Se freacă si se îndepărtează resturile cu un tampon umezit cu tonic. Se utilizează de două sau trei ori pe săptămînă.


castravet

Lotiune tonică cu Hamamelis

Loţiune tonică cu o concentraţie activă de Hammamelis, cu uşoare proprietăţi astringente.
Recomandată în special pentru completarea procesului de curăţare a tenului mixt şi gras.
După curățarea pielii cu Emulsie demachiantă cu Castraveti, se pulverează pe față și gît, se lasă să acționeze cîteva secunde și se usucă cu un șervețel.


emulsion

Lotiune tonica cu Musetel

O loţiune tonică fără alcool, destinată tonifierii şi curăţării tenului uscat.
Efectele sale asupra pielii sunt de împrospătare şi catifelare.
După curățarea pielii cu Emulsie demachiantă cu Mușețel, se pulverează pe față și gît, se lasă să acționeze cîteva secunde și se usucă cu un șervețel.


castravet

Emulsie demachianta cu extract de castravete

Emulsie demachiantă ce conţine emulsificatori speciali pentru îndepărtarea excesului de grăsime ce apare pe faţă în timpul zilei.
Se întinde un strat subțire cu vîrfurile degetelor se lasă să acționeze cîteva secunde și se îndepărtează. Se va utiliza dimineața și seara.


emulsion

EMULSIE DEMACHIANTA CU MUSETEL

Emulsie demachiantă cu extract de muşeţel. Este ideală pentru protejarea tenului normal şi uscat, curăţând şi hrănind tenul în profunzime. Se întinde un strat subțire cu vîrfurile degetelor, se lasă să acționeze cîteva secunde și se îndepărtează cu un tampon. Se va utiliza dimineața și seara.