Skeyndor Eternal Line


eternal_kit

Eternal professional kit

Stimuleaza producerea de celule stem epidermice, exercita o activitate puternic relaxanta la nivel muscular si previne formarea de noi riduri.


repair_body

Repair Body Serum

Ser de corp cu nanolipozomi din celule stem de origine vegetala. Formulat pentru reinoirea si reintinerirea pielii in zonele afectate de virsta si soare, cum ar fi cele de pe decolteu, brate si umeri, conferindu-le hidratare si ingrijirea maxima asigurate de cele mai sofisticate creme pentru tratament anti-imbatrinire.


eternal_icy

Eternal Icy Eye Cream

Crema pentru contur de ochi cu nanolipozomi din celule stem de origine vegetala. Actioneaza asupra celulelor stem din epiderm pentru ca aceasta sa produca o cantitate mai mare de substanta vitala pentru derm. Efectul este amplificat cu ajutorul lipozomilor din apa pura extrasa din ghetarii elvetieni.


eternal_cream

Eternal Cream

Crema cu nano-lipozomi din celulele de oigine vegetala. Preparata pentru a compensa pierderea de substrat vital si pentru a recupera volumul pierdut odata cu trecera timpului in straturile cele mai profunde.


eternal

Eternal Intensive Serum

Ser ultraconcentrat cu nano-lipozomi din celule de origine vegetala. Preparata pentru a compensa pierderea de substrat vital si pentru a recupera volumul pierdut odata cu trecerea timpului in straturile cele mai profunde.