Skeyndor Mask Line


mask_line

Sensitive recovery mask

Masca control pentru piele sensibila contine un extract din 7 plante alese in mod special pentru propietatile lor in tratamentul cosmetic al pielii sensibile. Preparata fara coloranti si fara parfum, aceasta masca este ideala pentru pielea delicata, obosita sau iritata in general, unde actioneaza ca decongestionant, epitelizant si cicatrizant.


mask_line

Brightening mask

Masca corectoare pentru piele devitalizata contine celule proaspete de kiwi s mango, alese in mod special datorita continutului lor ridicat in vitamina C si provitamina A. Exercita pe piele un uimitor efect remineralizant si antiimbatrinire.


mask_line

Shine control pure mask

Masca corectoare pentru piele grasa contine papaina, enzima cheratolitica extrasa din papaya, care netezeste relieful cutanat, disimulind micile imperfectiuni. Aceasta masca corectoare este un produs ideal pentru restaurarea echilibrului extern al pielii grase, imbunatatindu-i aspectul si elasticitatea.


mask_line

Q10 supply mask

Coenzima Q10 ne apara eficient contra radicalilor liberi produsi printr-o protectie deficitara si favorizeaza utilizarea corecta a oxigenului in respiratia pielii, producind o oxigenare in profunzime a tesuturilor. Masca corectoare pentru piele uscata contine petale de trandafiri fin maruntite, care lasa o senzatie placuta de confort si o aroma florala delicata.


mask_line

Rich nourishing mask

Este preparata pentru a actiona ca un supliment nutritional de soc pentru piele. Aceasta masca corectoare este un produs ideal pentru refacerea echilibrului exterior al pielii putin ingrijite sau stresate, imbunatatind aspectul si elasticitatea acesteia.


mask_line

Regenerating collagen veil mask

Se utilizeaza pentru a intari si restructura pielea, aplicindu- se pentru a imbunatati elasticitatea si a combate astfel formarea ridurilor. De asemenea, este util pentru a reduce iritatiile ocazionale produse de depilare sau de razele UV.