Skeyndor Spa Senses Line


croma_oil

Croma senses oil lavandin

Redistribuie energia. Ulei esential cromatic de stimulare a chakrelor sau canalelor fundamentale ce controleaza energia. Ulei esential asociat eterului.


croma_oil

Croma senses oil neroli

Redistribuie energia. Ulei esential cromatic de stimulare a chakrelor sau canalelor fundamentale ce controleaza energia. Ulei esential asociat aerului.


croma_senses

Croma senses oil lemon

Redistribuie energia. Ulei esential cromatic de stimulare a chakrelor sau canalelor fundamentale ce controleaza energia. Ulei esential asociat focului.


croma

Croma senses oil ylang ylang

Redistribuie energia. Ulei esential cromatic de stimulare a chakrelor sau canalelor fundamentale ce controleaza energia.Ulei esential asociat apei si pamintului


indian

Indian peel butter with spices

Peeling mecanic gentil conceput pentru a elimina celulele moarte ale stratului cornos si epiderma. Compus din extracte de, jojoba, curcuma, tonic. Stimuleaza energia. Reinoire corporala cu ulei de avocado, susan si sofran. Exfoliant natural cu efect echilibrat, de energizare si reconfortant.


spring

Essential bath flower concentrate

Reechilibreaza corpul. Concentrat de extracte florale din Orhidee Ylang-ylang, Trandafir salbatic si Mac. Cu proprietati depurative, de purificare si drenante pentru piele, garanteaza o baie speciala, plina de senzatii si delicata.


orange_body

Orange body peeling crema

Exfoliant de corp cu particule de portocala, caisa, strugure si lichee care curata, netezeste si hidrateaza pielea. innoieste si oxigeneaza pielea.


spring

Thermal spring bath water concentrate

Tratament termal si de relaxare pentru piele. Concentrat de apa termala de Salies de Bearn.Tonifica si vitalizeaza, aduce bunastare imediata si remineralizeaza pielea.


thermal

Thermal spring salt body polish

Formulat cu saruri termice de SALIES DE BEARN, produsul este angajat in exfoliere care indeparteaza celulele moarte ale stratului cornos.