Skeyndor Urban White Line


anti

Anti-pollution shield mist

Concentrate racoritor de apa termala din sudul Frantei care reconfera pielii echilibrul si bunastarea naturala. Imbogatita cu o exopolizaharida originara din Polinezia Franceza, este capabila de a reduce efectele estetice estigene nedorite cauzate de agentii de contaminare urbana( fum, combustibil,tutun, soare) care contribuie de inchiderea preamatura aculorii pielii.


matt_compact

Matt powder compact

Machiaj compact in crema cu effect de pudra , care deschide si uniformizeaza imediat nuanta pielii si o protejaza efficient in potriva soarelui (SPF50). Indicat pentru pielea foarte alba.


shield

Shield hand cream

Formula de tratament pentru miini imbatrinite si cu pete. Contine trei principia active destinate uniformizarii nuantei pelii , redensificarii aspectului acestuia si combaterii daunelor estetice provocate de soare si tabagism (gudron, compusi toxici,..). cu factor de protective solara SPF15.


spots_cream

Spots eraser cream

Formula specifica preparata cu agenti de depigmentare cu spectru larg , proiectata pentru a deschide rapid nuanta oricarui tip de peste saupigmentari cutanate . Se aplica local, doar pe zonele pigmentate.


over_serum

Overnight serum

Ser depigmentant proiectat pentru imbunatatirea aspectului pielii patate sau care prezinta semne de accnee . Formula sa concentrata contribuie la regenerarea epidermului , uniformizeaza nuanta pielii si ajuta la netezirea micilor imperfectiuni ale pielii . Pentru toate tipurile de piele , in special pentru cele mixte /grase.


shield

Shield day cream

Crema pentru depigmentarea care decoloreaza pielea si uniformizeaza culoarea pielii. Contine o exopolizaharida unicace protejaza pielea impotriva principaliilor agenti de contaminare urban ace sunt responsabili de inchiderea nuantei pielii.indicata pentru persoanele care locuiesc sau lucreaza in medii puternic poluate ( fum, combustibil, tutun, soare). Cu factor de protective solaraSPF20.


skin

New skin foaming cleanser

Este un system patentat de eliberare a AHA, pentru exfolierea sustinutasi fara iritatii. Utilizarea sa zilnica favorizeaza curatarea in profunzime aimpuritatilor pielii si stimularea sintezei epidermei noi. Pentru toate tipurile de piele.