Skeyndor Body Sculpt Line


skeyndor

Universal electrotherapy gel

Gel universal pentru electrostetica, proiectat pentru a conduce curentul electric, ultrasunetele si diatermia. Nu este iritant si nici gras. Indispersabil in oricare centru de infrumusetare sau in cabinetele de elevtrostetica.


glyco

GLYCO-30

Produs biologic profesional pentru tratamente intensive de exfoliere. Continutul rudicat de (AHA) confera luminozitate si hidratare pielii si accelereaza eliminarea celulelor comoase.


sculpting

Firming strech marks massage cream. Vergeturi si flascitate

Crema de masaj corporal preparata pentru tratarea problemelor estetice asociate vergeturilor si flascitatii. Formula multivitaminica preparata cu unt de mango.


body_sculpt

Firming-streth marks concentrate. Vergeturi si flascilitate

Preparat biologic profisional ionizabil preparat pentru imbunatatirea aspectului pielii cu vergeturi si/sau semne evidente flascitate. Efect de lifting. Ajuta la diminuarea procesului care produce vergeturile si flascilitatea cauzate de virsta, sarcina sicurele de slabire.


sculpting

Sculpting massage cream. Grasimi si Lichide

Crema de masaj corporal preparata pentru tratarea probemelor estetice asociate celulitei si retentiei de lichide. Formula fondata cu extract de zmeura imbogatita cu 5 % pro-vit.E


dreaining

Dreaining sculpting concentrate. Lichide

Preparat biologic profesional ionizabil destinat imbunatatirii aspectului pielii cu retentii de apa. Indicat pentru celulita moale si pentru diminuarea volumului periferic. Contine cafeina si derivati. Nu este recomandat in sarcina, in perioada de alaptare si nici personelor sensibele la cafeina.


body_sculpt

Sculpting body concentrate. stubborn celulite.Fats

Produs biologic professional ionizabil creat pentru tratarea celulitei rezistente. Indicat pentru celulitele dure, contine un agent fibrolitic pentru imbunatatirea aspectului nodular al pielii de portocala. Contine cafeina si derivati. Nu este recomandat in sarcina in perioada de alaptare si nici persoanelor la cafeina.