Skeyndor Mens Line


express

Intense hydrating professional pack

Tratament pentru pielea uscata, ofera o hidratare intensa, de asemenea, in urma tratamentului pielea ramine catifelata.


express

Express Energizig Professional Pack

Ideal pentru tratamentul pielii care sufera de oboseala si stres.


post

Post-Depil for Men

Concentrat ingredient activ pentru a reduce iritatia dupa ras pe pielea barbatilor. Acesta este formulat cu un amestec de ingrediente active care vizeaza atenuarea rosetei si activarea sistemului de aparare al pielii, astfel incit sa se previna umflarea porilor.


redness

Balsam After – Shave

Balsam extra-racoritor conceput pentru a reduce neplacerile datorate rasului. Contine o combinatie de principii active care accelereaza evolutia microtaieturile, reduc aparitia rosetei si ajuta la evitarea aparitiei impuritatilor pe piele. Dupa ras se aplica o cantitate mica de produs.


redness

Shine Control 24H Aqua Emulsion

Ajuta la pielea grasa si mixta, deoarece microparticulele ei vor absorbi excesul de sebum, si, de asemenea rafineaza dimensiunea porilor. Se aplica dimineata si seara un strat subtire din produs pina se absoarbe.


redness

Abdo Fitness Shaping Gel-Cream

Gel crema pentru remodelarea abdomenului. Fomula sa contine o selecte innoitoare de principii active dezvoltate si testate stiintific pe barbati ,pentru a reduce volumul abdomenului cu bune rezultate.


eye

Eye Bags Recovery Gel

Formula sa ajuta la reducerea semnelor de stres si mentine un grad optim de umiditate. Ea produce, de asemenea, un sentiment calmant, racoritor in jurul conturul ochilor.


redness

Redness Preventing After Shave

Extra balsam revigorant, formulat pentru a reduce roseata post-ras. Acesta contine o combinatie de ingrediente active care accelereaza procesul de vindecare, reduce roseata si ajuta la prevenirea impuritatilor de pe piele. Contine o combinatie de principii active care accelereaza evolutia microtaieturilor, reduc aparitia rosetei si ajuta la evitarea aparitiei impuritatilor pe piele.


shaving

Smoothing Shaving Gel

Gel pentru un barbierit rapid, fara taieturi sau iritatii.Textura sa ridica parul si face mai usor pentru lama sa alunece pe piele fara a provoca iritatii. Textura sa compacta usureaza miscarea aparatului fara a irita pielea. Este o formula exlusiva , destinata recuperarii echilibrului pielii barbatului, lasind in urma o senzatie de confort si catifelare.