Skeyndor Power Hyaluronic Line


intensive

Intensive moisturising cream. Dry to very dry skins

Crema hidratanta pentru fata. Formula cu continut ridicat de acid hyaluronic cu greutate moleculara foarte mica si inalta. Recomandata pentru piele uscata si foarte uscata. Dupa igiena obisnuita, se intinde o cantitate mica din produs pe fata astfel incit sa patrunda usor in piele. A nu se aplica in ochi si nici pe mucosae.


emulsion

Intensive moisturising emulsion. Normal and combination skins

Crema hidratanta pentru fata. Formula cu continut ridicat de acid hyaluronic cu greutate moleculara foarte mica si inalta. Recomandata pentru piele normal si mixta. Dupa igiena obisnuita, se intinde o cantitate mica din produs pe fata astfel incit sa patrunda usor in piele. A nu se aplica in ochi si nici pe mucosae.


booster

Moisturising booster

Booster hidratant intens pentru fata. Concentrat in acid hialuronic cu greutate moleculara foarte mica si inalta.Recomandata pentru piele normal si mixta. Dupa igiena obisnuita, se intinde o cantitate mica din produs pe fata astfel incit sa patrubda usor in piele. A nu se aplica in ochi si nici pe mucosae.


intensive

Deep moisturising mask

Masca faciala cu apa polarizata si continut ridicat de acid hyaluronic cu greutate moleculara foarte scazuta si inalta. Recomandata pentru ingrijirea pielii deshidratate si pentru ingrijirea stratului cutant in medii reci si uscate. Dupa curatirea obisnuita, crema se intinde in strat subtire pe fata, git si in jurul ochilor si se lasa sa actioneze 15 minute. Se indeparteaza excesul cu un servetel.


concentrate

HA intensive concentrate

Concentrat intensive pentru hidratarea pielii in profunzime. Contine o concentratie extreme de inalta de acid hyaluronic cu greutate moleculara foarte scazuta, dimensiune uluicreata pentru a hidrata straturile cele mai profunde ale epidermei (in-vitro).


concentrate

Aquaporin massage gel

Gel hidratant non gras pentru masaj facial in cabina. Creat pentru a conditiona pielea si pentru a reface nivelul de hidratare optim. Cu xylitol si derivati ai acestuia, hidratanti care structureaza si armonizeaza hidrodinamica interna a pielii. A se evita contactul cu ochii.


concentrate

HA ultra hydrating gel

Gel umectant preparat cu un continut inalt de acid hyaluronic in special cu greutate moleculara ridicata (>1,5MDa); aceasta dimensiune reface o pelicula protectoare care ajuta la hidratarea si conditionarea suprafetei pielii. A nu se aplica in ochi si pe buze.


concentrate

Polarised water

Solutie cu apa polarizata, process ce permite inglobarea unei mai mari cantitati de apa moleculara intr-un spatiu mai mic. Este vehiculata in lipozomi pentru a imbunatati difuzia in piele. Indicata in tratamente hidratante intensive. A nu se pulveriza in ochi si nici pe mucoase.


concentrate

Intensive moisturising emulsion

Crema hidratanta pentru fata, cu continut ridicat de acid hyaluronic cu greutate moleculara scazuta si inalta. A nu se aplica in ochi si pe mucoase.