Skeyndor Sun Expertise Line


sos_sun

Sos sun repair booster

Balsam reparator-confort pentru zonele fotosensibile. Formula sa booster potenteaza mecanismele de autoreparare ale pielii, ajutind-o sa combata efectele negative derivate din expunerea la soare, precum fotoimbatrinirea sau roseata.


bronze

Bronze plus hydratant

Apa racoritoare pentru ultrabronzare. Contine principiile active si umectantii de care pielea are nevoie pentru a se mentine hidratata pe parcursul expunerii la soare. Pentru uz frecvent pentru a se mentine hidratata pe parcursul expunerii la soare. Pentru uz frecvent pe pielea bronzata su cu risc scazut. Nu contine filtru solar.


mist

Tanning control mist SPF15

Ulei uscat in spray cu protectie solara medie SPF15. Ideal pentru pielea cu risc scazut si care se doreste sa fie protejata de soare fara a renunta la bronzare. Rezistenta la apa.


tinted_cream

Tanning control cream SPF20

Crema de fata cu protectie medie SPF20 pentru pielea cu risc scazut care se doreste sa fie protejata de soare fara a renunta la bronzare.Reziztenta la apa.


emulsion

Protective sun emulsion SPF30

Emulsie de corp in spray cu protectie solara inalta SPF30. Rezistenta la apa. Se intinde o cantitate generoasa pe fata inainte de expunerea la soare. A nu se pulveriza in ochi.


tinted_cream

Protective compact make up SPF50

Machiaj cu protectie solara ridicata, cu textura de crema-pudra. Mentinere indelungata. Oil-free. Se aplica la fel de usor ca si o crema, folosind un burete si instanteneu pielea dobindeste aspectul unei pudre catifelate care se pastreaza impecabil de-a lungul intregii zile.


tinted_cream

Tinted protective cream SPF50+

Crema de fata cu culoare si protectie solara foarte inalta SPF50+. Protejeaza pielea cu risc de eritem sau pe cea sensibila la soare. Rezistenta la apa. Se intinde o cantitate generoasa pe fata inainte de expunerea la soare. A se evita contactul cu ochii.