Skeyndor Vitamin C Line


pure_c

Pure c concentrate 7,5%

Tratament soc pentru recuperarea luminiozitatii si stralucirii pielii in citeva sedinte. Contine o concentratie inalta de acis ascorbic impreuna cu alti acizi naturali care imbunatatesc rapid aspectul pielii. Timp de 2 saptamini, se aplica zilnic pe pielea curata o doza mica de produs. Se intinde prin masaj usor pe fata si decoliteu, pina la absorbtia totala.


eye_contour

Eye contour

Gel cremos pentru contur de ochi cu Vit. C cu grad mare de absorbtie si cu txtract de rodie, combinatie antioxidanta pentru un effect mai mare de iluminare. Preparat pentru a da luminiozitate si pentru a catifela conturul ochilor. Se aplica o cantitate mica din produs in jurul ochilor efectuind un masaj blind dinspre interior catre afara.


vitamin_c

Energizing emulsion.Combination to oily skins

Emulsie faciala cu vitamin C cu grad mare de absorbtie si cu extract de rodie, combinatie antioxidanta pentru un effect de luminare. Preparata pentru a da luminiozitate si pentru a omogeniza tonul pielii. Indicat pentru piele mixta sig rasa. Dupa curatarea obisnuita a pielii, intindeti o cantitate mica din produs prin miscari circulare blinde.


vitamin_c

Energizing cream.Normal to dry skins

Crema de zi cu vitamina C cu grad mare de absorbtie si cu extract de rodie, combinatie antioxidanta pentru un effect mai puternic de iluminare. Preparata pentru a da luminiozitatesi pentru a omogeniza tonul pielii. Indicata pentru piele normal si uscata.SPF 15. Dupa curatirea obisnuita a pielii, intindeti o cantitate mica din produs prin miscari circulare blinde.