Renophase professional


renophase-revital-1.wss

Revitalizarea

RESTABILIM FUNCȚIA CELULARĂ DEFICIENTĂ

Ridurile, pielea lăsată, pierderea fermității și a volumului, petele pigmentare, imperfecțiunile, sensibilitatea crescută – sunt semne vizibile ale îmbătrânirii, provocate de o perturbare profundă a funcției celulare, care își pierde capacitatea de reparare și rezistență. Cum putem restabili această funcție?

Direcționând cu precizie o funcție celulară deficientă, ajutăm pielea să-și recapete textura uniformă și să-și dezvăluie strălucirea naturală.


renophase-reaktiv.wss

Reactivarea

ACTIVĂM RECUPERAREA CELULELOR DETERIORATE

În fiecare zi, celulele produc un număr mare de toxine. Pielea, dotată cu sisteme de transformare, reciclează aceste proteine. Cu toate acestea, odată cu trecerea timpului, aceasta funcție nu mai e la fel de eficace și celulele nu mai au aceeași capacitate de regenerare. Furnizând pielii o cheie biologică pentru a declanșa reactivarea funcției ei de eliminare a toxinelor, celula este eliberată și capacitatea de autoregenerare naturală este amplificată într-un mod excepțional. Pielea este împrospătată și revitalizată.

Curată și hidratată, cu o structură îmbunătățită în mod natural și eliberată de toxine, pielea este pregătită să urmeze a patra etapă din protocolul de regenerare celulară: Tratamentul unei probleme estetice individuale.


renophase-reepital.wss

Reboost

REACTIVĂM REÎNNOIREA NATURALĂ A CELULELOR

Pielea este predispusă să acumuleze materiale superficiale, datorită propriului ciclu de exfoliere. Îndepărtând celulele moarte de pe stratul cornos, se reactivează reînnoirea naturală a celulelor, pielea se reorganizează și straturile superioare devin mai structurate. Prin asigurarea unei acțiuni antioxidante, protecția sa crește. Ea devine mai luminoasă și cu o textură mai delicată.

Curată și hidratată, cu o structură îmbunătățită în mod natural, pielea este pregătită să urmeze a treia etapă din protocolul de regenerare celulară: eliberarea de toxine.


renophase-refresh.wss

Refresh

INIȚIEM CICLUL DE REGENERARE CELULARĂ

Receptivitatea completă a pielii la tratament se realizează doar prin curățirea ei zilnică și profundă, cu produse ce se potrivesc fiecărui tip. O piele hidratată este luminoasă și catifelată. Iată de ce, încă din adolescență, hidratarea este prima treaptă spre recuperare.

Curată și hidratată, pielea este pregătită să urmeze a doua etapă din protocolul de regenerare celulară: să-și optimizeze reînnoirea și protecția…