IMPACHETARI


impachetari

Impachetari extraforte anticelulitice

Procesul de impachetare corporala este un tratament ce ajuta la scaderea in centimetri, la modificarea formei si conturului corporal precum si la intarirea si tonifierea pielii. Aceasta procedura presupune impachetarea in film osmotic sau benzi de bumbac si ulterior introducerea corpului sub termosauna, dupa aplicarea prealabila a formulelor active direct pe piele, in zonele cu probleme. Prin repetarea regulata a acestor proceduri se remodeleaza corpul, se disperseaza si se elimina toxinele ce cauzeaza celulita, pielea redevenind ferma. La DermaBeauty impachetarile corporale pe baza de substante organice si anorganice naturale detoxifica organismul atat intern cat si extern printr-un proces trans-dermal natural, prin spargerea si eliminarea celulelor grase nedorite.

O sedinta de tratament dureaza intre 50-60 minute, pentru un program intensiv de tratament fiind recomandate 10-12 sedinte cu o frecventa de 2-3 sedinte saptamanal, iar pentru intretinere se recomanda efectuarea unei sedinte pe saptamana.

Impachetari la tunelul cu raze infrarosii

Termoterapia consta in introducerea la tunelul cu raze infrarosii.  Aceasta procedura duce la arderea extrem de rapida a tesutului adipos, cu grasime, producand slabirea in diametru. De asemenea, prin termoterapie se realizeaza o crestere semnificativa a metabolismului celular si a procesului de transpiratie.Termoterapia este un procedeu care produce efecte vizibile chiar dupa prima sedinta mai ales in combinatie cu alte tratamente : electrostimularea ( se aplica mai intai electrozii dupa care se introduce la tunelul cu raze infrarosii), impachetari cu geluri sau creme puternic reductoare, cu produse pe baza de namol sau alge marine. O sedinta de tratamete combinate (electrostimulare + termoterapie) duce la pierderea rapida in centimetri, existand „riscul” ca dupa o experienta de acest gen sa plecati cu hainele mult mai largi pe dvs.

Impachetarile se realizeaza cu un gel cu puternic efect de incalzire si activare a circulaţiei sanguine in zonele cu probleme. Se recomanda persoanelor cu exces de celulita. Aceste impachetari sunt foarte utiule in tratarea zonelor coapselor si picioarelor. Efectul termic fiind deosebit de puternic, impachetarea nu se recomanda epidermei sensibile. Dupa aceste impachetari, 6 ore este interzis sa va spalati.