Laser-ul DEKA
NOU!!!!


logo_head

DEKA M.E.L.A. s.r.l. Italy- Este lider mondial în proiectarea si producția sistemelor de laser high-tech pentru o utilizare largă în medicină. Calitatea, inovația și excelența tehnologică a companiei DEKA, plaseaza
produsele sale pe o poziție unică si remarcabila la nivel mondial.

Datorita patrimoniului cultural de nepretuit, precum si experientele de succes obtinute de-a lungul anilor, compania DEKA si-a stabilit drept viziune universal valabila:

  • De a transforma fiecare descoperire stiintifica intr-un beneficiu concret pentru omenire
  • De a implementa fiecare inovatie tehnologica, contribuind la imbunatatirea gamei de produse si servicii, pe care le ofera.

Rosacea

Tratamentul rosetii este extrem de dificil daca se folosesc doar creme, procedurile laser fiind mai indicate pentru aceasta. Procedura cu laser este blanda, non-invaziva si sigura. Nivelul de energie necesara si lungimea de unda optima sunt stabilite de catre medic in urma consultului medical, in functie de tipul de piele. Rezultatele obtinute in urma unui tratament laser vor dura mai multi ani.

1

 

Fotoîntinerire

Acest tip de tratament se mai numeste si fotorejuvenare. Leziuni precum hiperpigmentari sau vase de sange dilatate si riduri fine, care sunt rezultatul radiatiilor UV indelungate la nivelul fetei, gatului, decolteului sau mainilor, pot fi tratate impresionant prin terapia cu lumina. Acest tip de tratament se face in mod repetat la intervale de 3 pana la 4 saptamani.  Tratamentul cu unul dintre cele mai moderne aparate cu lumina intens pulsata ( Laser-ul DEKA), este non-invaziv.

2

Leziuni vasculare

Leziunile beneficiaza acum de un tratament sigur si eficient, bazat pe terapiile laser si lumina intens pulsata (DEKA). Tratamentele variaza de la pacient la pacient in functie de tipul leziunii cat si de dimensiunea zonei afectate. Tratamentul consta in fotocoagularea sangelui din vasele capilare superficiale, astfel incat vasele se reduc iar in timp, dispar.

3

Hemangioame

Hemangioamele sunt cele mai intilnite tumori benigne. Terapia cu laser  exclude riscurile interventiilor chirurgicale, precum si durerea sau riscurile scleroterapiei prin injectii de substante in vasele respective. Terapia laser reprezinta o revolutie in tratamentul hemangioamelor, cu rezultate deosebite si stergerea completa a vaselor inestetice.

4

Pigmentatii

Pigmentarea reprezinta o afectiune cutanata caracterizata prin inchiderea la culoare a pielii, cauzata de cresterea cantitatii de pigment cutanat. Tratamentul de depigmentare se poate realiza cu ajutorul terapiei cu lumina, laserterapia reduce aspectul pătat al tegumentului (hiperpigmentarile), pistruii, petele postsolare etc. Acest proces are ca rezultat distrugerea pigmentului din pata pigmentară, iar pielea devine mai fină cu un efect de anti-aging.

5

Thermalifting

Procedura ThermaLift reduce vizibil semnele de imbatranire a pielii, oferindu-vă un aspect mai tineresc. Procedura ThermaLifting este o modalitate avansată si un tratament sofisticat de intindere a pielii. Procedura efectuata cu laser-ul DEKA, a dat rezultate bune chiar dupa primul tratament.

6