MESOROLLER


mesoroller

Tratamentul profesionist cu micro-ace consta in micro-strapungerea in profunzime a pielii, un procedeu care stimuleaza pielea sa se auto-regenereze si repare in mod natural si sigur, oferindu-i un aspect mai neted, mai luminos, mai sanatos si mai tanar.

Tratamentul profesionist cu micro-ace poate imbunatati considerabil aspectul:

  • urmelor de acnee si cicatricelor
  • pielii imbatranite si afectata de soare
  • ridurilor faciale si din decolteu
  • Hiper-pigmentatiei
  • Vergeturilor

Cui i se adreseaza tratamentul cu micro-ace ?

Tratamentul este adecvat pentru toate tipurile de piele si toate tenurile.

Cum functioneaza tratamentul cu micro-ace?

Rollerul foloseste aproape 200 de ace foarte subtiri pentru a crea incizii in piele atat cat este suficient pentru a stimula producerea de colagen/elastina. Micro-canalele rezultate ajuta, de asemenea, la infuzarea de seruri terapeutice, pentru o mai buna penetrare a acestora si cresterea eficacitatii. Multe studii clinice au aratat ca absorbtia serurilor este imbunatatita de pana la 1000 de de ori daca acestea sunt aplicate cu ajutorul microneedling-ului. S-a mai demonstrat, de asemenea, ca tratamentele cu microneedling au rezultate mai bune in ingrosarea pielii decat IPL si alte tratamente de refacere a suprafetei pielii.

Avantajele roller MNS – MicroNeedle-System

Roller-ele sunt revolutionare cu acelasi rol pe care il au laserele si alte metode ablative in stimularea producerii de colagen fara sa afecteze stratul protector al pielii.

Roller-ele MNS® sunt eficiente – sunt cel putin la fel de eficiente ca si laserele, IPL, Thermage si alte tratamente efectuate cu ajutorul unor aparate, dar la doar fractiune din costuri pentru terapeuti si pacienti.

Roller-ele MNS® sunt sigure – mijloace „non-chirurgicale si nonablative” inseamna tratamente „blande” si non-invazive pentru piele. Durerea este redusa, timpul de refacere post-tratament este foarte scurt si prezinta riscuri minime de complicatii.

Important de stiut:

O interventie CIT (Collagen Induction Treatment)poate fi efectuata pe toate zonele de piele de pe corpul dumneavoastra. Spre deosebire de procedurile ablative, CIT poate fi efectuata in mod repetat. In functie de starea pielii dumneavoastra, si pentru a obtine rezultatele cele mai bune posibile,va recomandam un ciclu initial de minim 3 tratamente. Deoarece noua formare de colagen are nevoie de timp sa se maturizeze, propunem un interval de cel putin 2 saptamani inainte de efectuarea urmatorului tratament cu inductie de colagen. Pe masura ce pielea dumneavoastra continua sa imbatraneasca, se recomanda efectuarea anuala a unui tratament CIT.

Rezultatele

Procesul natural de regenerare si reparare declansat de tratamentul cu micro-ace are nevoie de timp, avand in vedere ca acum se produc colagen si elastina, sunt generate noi celule ale epidermei si circulatia sangelui in derma este imbunatatita. Poate dura 2-6 saptamani pana ce rezultatele regenerarii sunt vizibile; procesul va continua si in lunile urmatoare, oferind o imbunatatire treptata si de lunga durata.