MEZOTERAPIA


mezoterapie

Mezoterapia este cea mai rapida si sigura metoda de remodelare a siluetei

Ce este mezoterapia si cum functioneaza?

Mezoterapia este o ramura medicala care presupune injectarea in piele, la anumite intervale de timp, a unei cantitati minime din anumite extracte naturale, medicamente, vitamine si agenti homeopatici. Aceasta are beneficii in eliminarea celulitei, in scaderea in greutate, in intinerirea pielii, etc.

Mezoterapia corporala trateaza cauzele celulitei actionand asupra celor cei trei factori implicati in formarea acesteia. Astfel exista anumite formule care aplicate in cadrul mezoterapiei reduc grasimea de la nivelul zonei afectate de celulita, imbunatatesc circulatia sangvina care are de suferit in cazul celulitei si distrug tesutul conjunctiv alterat – realizand astfel o netezire a suprafetei pielii.

Depozitele de grasime sunt eliminate din organism si nu reapar in alte zone ale corpului, cum se intampla dupa liposuctie. Practic ca efect al mezoterapiei, se formeaza ”memoria celulara” care permite ca dupa terminarea tratamentului sa nu mai acumulezi grasime in zona tratata.

Aplicarea tramentului se realizeaza prin microinjectii putin dureroase care nu presupun timp de recuperare. Acest cocktail lipolitic si anticelulitic, avand o actiune lenitiva, ajuta foarte mult la remodelarea si conturarea corpului prin stimularea circulatiei, reducerea retentiei de lichide si metabolizarea grasimilor.

Cat dureaza tratamentul?

Tratamentul este indicat incepand cu varsta de 20 de ani si in functie de stadiul celulitei, se recomanda o cura de 8-10 sedinte pentru fiecare zona( o sedinta pe saptamana). Se observa primele imbunatatiri dupa 2-4 sedinte. Ulterior sunt necesare sedinte lunare de mentinere. Zonele care pot fi tratate sunt abdomen, fund (ambele fese), ambii genunchi, coapse sau solduri.