RIDURI NASO-LABIALE UMPLERE


tratamentul_ridurilor

Acidul Hyaluronic este o substanta care se gaseste in piele si are rolul de a mentine epiderma supla, elastica si tonica. Nivelul de acid hyaluronic continut in epiderma scade odata cu varsta, tocmai din acest motiv s-a decis utilizarea acidului hyaluronic ca ingredient bioactiv in estetica faciala. Tratamentele cu aceasta substanta redau aspectul natural al pielii, fiind unul dintre cele mai sigure, eficiente si rapide alternative anti aging.

Tratamentul cu acid hyaluronic este recomandat adultilor si poate fi utilizat pentru corectarea ridurilor, a liniilor de expresie din jurul ochilor, gurii si fruntii, pentru refacerea conturului fetei, dar si pentru prevenirea aparitiei ridurilor si imbunatatirea conturului buzelor, sau marirea volumului buzelor

Cel mai important component al restilinei, acidul hialuronic, este secretat in corp si nu este nevoie de teste anterior administrarii tratamentului. Tratamentul poate sa inceapa imediat dupa consultatie, iar rezultatele sunt imediate si uimitoare. Tratamentele cosmetice de acest tip sunt rapide, sigure si eficiente

Anestezia nu este neaparat necesara, totusi pentru confortul pacientului se poate face anestezie locala in special atunci cand se injecteaza la nivelul buzelor. Medicul injecteaza cu ajutorul unui ac foarte fin cantitati mici de acid hyaluronic in piele obtinand astfel un efect de ridicare si netezire.

Pentru contururile fetei sunt corectate incretiturile, iar pielea de pe obraji si barbie este ridicata. In felul acesta se obtine o forma mai rotunda, o linie mult mai senzuala de-a lungul obrajilor.

In cazul in care se urmareste marirea buzelor produsul este injectat in interiorul buzei inferioare sau superioare, dar si de-a lungul liniei buzei. Actualmente acidul hyaluronic este folosit si pentru tratamentrul ridurilor severe sau moderate, cum sunt cele de tip nazolabial.

In primele zile dupa injectare trebuie evitate miscarile faciale exagerate, expunerea la soare, sauna, precum si masajul agresiv la locul de injectie. Se poate aplica machiajul uzual a doua zi dupa tratament.

Rezultatele obtinute dureaza 6 luni sau mai mult si depind de mai multi factori : tipul de piele, varsta, adancimea ridurilor, stilul de viata, alimentatie, etc. Majoritatea pacientilor opteaza pentru un nou tratament dupa un an in cazul ridurilor sau dupa 6 luni in cazul injectarii la nivelul buzelor.