TERAPIE LED (FOTOREJUVENARE NON-INVAZIVA) “RENOPHASE”


terapie_led

Creata cu tehnologie DermoHealth special pentru acest echipament, terapia DermoLED presupune existenta de diode emitatoare de lumina in fascicol focusat, cu mare stabilitate cromatica, grad ridicat de puritate a culorii si fara temperatura. Terapia se bazeaza pe biostimulare si modulare a activitatii celulare si actioneaza in sinergie cu masajul transdermic pentru a-i potenta efectele.

Terapia LED este efectuata cu ajutorul Light Emision Diode (Diode Emitatoare de Lumina).

Acestea transmit fotoni (toate formele de lumina se compun din fotoni) pâna la un nivel de 2-3 cm sub epiderma. Fotonii ajung la nivelul celulelor si determina o reactie fotochimica cu eliberare de enzime active ATP – adenozin trifosfat. ATP stimuleaza metabolismul intracelular. La nivelul tesutului adipos (de grasime), aceasta enzima determina o ardere accentuata a grasimilor acumulate în celule.

Beneficii prin Terapie LED si cromoterapie?

  • Rosu – stimuleaza circulatia sangvina, regenenerarea celulelor
  • Verde – activeaza drenajul limfatic prin transformarea limfei din consistenta geloida într-una fluida
  • Albastru – analgezic, antiiflamator, antiseptic
  • Galben – stimuleaza activitatea sistemului nervos central

Terapia LED este non-agresiva si non-invaziva, deci nu dauneaza sub nici o forma organismului. În cazul femeilor însarcinate, nu exista dovezi de efect negativ. Totusi, nu se recomanda nici o forma de terapie estetica în cazul unei sarcini.

Terapia LED se foloseste pentru tratamente de estetica faciala – antirid, cazuri de hiper-pigment, tratare acnee.

Un tratament facial dureaza 20 minute.

În prezent, Terapia LED este o terapie adjuvanta si este utilizata împreuna cu alte terapii. Desi nu emite suficienta energie pentru a distruge tesuturile inestetice – produce suficienta energie pentru a stimula un raspuns de autovindecare din partea organismului. Rezultatele se observa, în medie, dupa 3-4 sedinte.