TRATAMENT CU OXIGEN HIPERBARIC AGELESS


tratament_cu_oxigen

AGELESS este un aparat prin care se realizeaza tratamente faciale si corporale prin propulsie de oxigen presurizat. AGELESS actioneaza asupra ridurilor de pe fata, decolteu, miini, regenereaza tesuturile, hidrateaza pielea, favorizeaza ameliorarea acneei in toate formele sale, reduce vergeturile si face zonele tratate foarte luminoase.

Are un mare efect drenant si decongestionant, deci optim asupra cuperozei. AGELESS este un optim transportator de substante active prin intermediul straturilor dermo-epidermice si un optim potentiator metabolic.

Gratie oxigenului hiperbaricAGELESS vehiculeaza in straturile profunde ale pielii acid hyaluronic, antioxidanti, vitamine si alti ingredirenti specifici printr-un proces delicat, non invaziv, relaxant, fara durere, fara contraindicatii, fara efecte colaterale.

Cocteilul de substante active este impins de moleculele de oxigen presurizat, care dilata porii si creeaza un microdepozit de substante active in interiorul pielii. Propulsia de oxigen permite reglarea productiei naturale de colagen si elastina . Datorita optimei sinergii intre oxigen si substantele active AGELESS este un adevarat revitalizant al functiilor vitale ale pielii.

AGELESS nu face o simpla pulverizare ci o adevarata perfuzie locala de oxigen hiperbaric si substante active, o alternativa la tratamentele cu ace cum ar fi biorevitalizarea pentru fata si mezoterapia pt corp.

Se recomanda 6-7 sedinte de tratament , o sedinta pe saptamina.

Odata terminat ciclul de tratamente e suficienta o sedinta la 4-6 saptamini sau o sedinta trimestriala pentru mentinere. Sedinta dureaza 40 – 60 minute in functie de problema tratata.

Tratamentul cu oxigen hiperbaric este o tehnica de infuzie percutanata de oxigen si principii active cum ar fi : acid hyaluronic, vitamine, aminoacizi, etc., prin intermediul unui aparat dotat cu un generator care transforma aerul in oxigen pur, hiperbarizandu-l (aducandu-l la o presiune superioara fata de cea atmosferica de 1 bar). Tratamentul cu oxigen hiperbaric este absolut natural, non invaziv, relaxant , nu altereaza mimica si expresivitatea fetei.

Produsele cosmetice de suport la tratamentul cu oxigen hiperbaric sunt serurile cu nanoparticule F&F COSMECEUTICALS RENLIVE. Inaintarea in virsta, expunerea excesiva la razele soarelui, stresul, poluarea – sunt factori care provoaca imbatranirea prematura a pielii, avand ca rezultat aparitia ridurilor, pierderea elasticitatii si a luminozitatii tegumentului. Conform studiilor facute de fizicianul Von Ardenne, procesul de imbatranire este determinat de scaderea aportului de sange la tesuturi, deci de scaderea aportului de oxigen la nivel celular. Numerosi specialisti au recunoscut imediat legatura dintre cantitatea de oxigen ce ajunge efectiv in celula si gradul de sanatate al acelei celule.

Oxigenarea pielii inseamna revascularizarea ei, refacand-o tonica, luminoasa, sanatoasa. Studii clinice arata ca introducerea de apa si preparate cosmetice antiaging in piele cu ajutorul oxigenului hiperbaric, faciliteaza hidratarea pielii si absorbtia substantelor specifice. Oxigenul si principiile active lucreaza in sinergie pentru a elimina radicalii liberi si, in acelasi timp, pentru a stimula producerea de colagen si elastina.