Skeyndor Derma Peel Pro Line


3

RESURFACING PEEL CLEANSING GEL

Ingrediente active: 5% [Gluconolactona/Lactic] Ph 4.2. Proteaza.
Gel exfoliant demachiant cu α-hidroxiacizi si enzime. Formula sa curate in profunzime si favorizeaza reinnoirea stratului exterior al pielii.
Aplicati pe pielea umeda cu mina sau cu pensula. Efectuati miscari blinde pina se obtine suficienta spuma. Clatiti din abundenta cu apa rece. Utilizati 1 sau 2 ori pe saptamina . A nu se aplica in ochi si nici pe mucosae. Opriti aplicarea in caz de aparitie a iritatiei.


2

RESURFACING PEEL EMULSION

Ingrediente active: 8% [Gluconolactona /Lactic] pH 4.2. Peptide biomimetice TGF – β si DSG vehiculate in lipozomi.
Emulsie exfolianta con α-hidroxiacizi si peptide biologice. Stimuleaza generarea unui nou strat de piele – epiderm – mai instins si mai luminos.
Intindeti pe fata o cantitate mica din produs prin miscari circulare blinde. A nu se aplica in ochi si nici pe mucosae. Opriti aplicarea in caz de aparitie a iritatiei. Nu este recomandat pentru pielea sensibila. SPF20.


2

RESURFACING PEEL CREAM

Ingrediente active: 8% [Gluconolactona /Lactic] pH 4.2. Peptide biomimetice TGF – β si DSG vehiculate in lipozomi.
Crema exfolianta con α-hidroxiacizi si peptide biologice. Stimuleaza generarea unui nou strat de piele – epiderm – mai instins si mai luminos.
Intindeti pe fata o cantitate mica din produs prin miscari circulare blinde. A nu se aplica in ochi si nici pe mucosae. Opriti aplicarea in caz de aparitie a iritatiei. Nu este recomandat pentru pielea sensibila. SPF20.


derma-peel

Neutralising post peel mask

Ingrediente active: pH alcalin (8.0), hidrolizat de cheratina vegetala.
Masca de neutralizare pentru reechilibrarea pH-ului pielii dupa tratamentele cu α-hidroxiacizi si pentru inhibarea activitatii agentilor enzimatici. Textura sa racoritoare calmeaza instantaneu pielea.
Se goleste plicul cu Faza Pulverulenta in vasul de amestecare si se adauga Faza Tonic pina la linia de 40 ml. Se inchide si se agita viguros citeva secunde. Se aplica peg it si fata cu spatula. Se indeparteaza dupa 10 min. cu bereti sau cu manusi umede.


derma-peel

Timeless biological peel

Ingrediente active: Peptida biomimetica a DSGincapsulata in lipozomi.
Solutie concentrate a unei peptide biomimetice care slabeste legaturile intercelulare ale celor mai profunde straturi ale epidermei. Stimuleaza regenerarea epidermica in profunzime si favorizeaza aparitia pielii noi.
Produs cosmetic de uz extern. Se aplica prin masaj sau electroporare, in conformitate cu instructiunile prospectului. A nu se aplica in ochi si nici pe musoase.


derma-peel

Enzymatic peel

Ingrediente active: Proteaza + Lizozima
Solutie cu enzyme care dizolva component principal a corneocitelor- cheratina – reducind grosimea stratului exteriror al pielii.
Produs cosmetic de uz extern. A se agita inainte de folosire. A nu se utiliza direct, a se aplica in conformitate cu instructiunele prospectului. A nu se aplica in ochi si nici pe mucosae. Opriti utilizarea si clatiti cu apa din abundenta in cazul aparitiei iritatiei.


derma-peel

Timeless acid peel

Ingrediente active: Glicolic/ Lactic/ Mandelic/ (25:15:10 p/p) pH3.3
Solutie concentrate de α-hidroxiacizi care activeaza degradarea naturala a legaturilor intracelulare eidermice. Accelereaza reinnoirea stratului exterior al pielii si netezeste microrelieful.
Produs cosmetic de uz extern. A nu se aplica in ochi si nici pe mucosae. Opriti utilizarea si clatiti cu apa din abundenta in cazul aparitiei iritatiei.


derma-peel

Spray pre peel

Ingrediente active: 4-t-butilciclohexanol (antagonist al TRVP) pH4.2

Solutie usor acida pregatitoare pentru tratamentele de peeling acide. Contine un principiu active care imbunatateste senzatia de confort pentru tratamentele exfoliante cele mai agresive.
Se pulverizeaza solutia pe fata si git, si in special in zonele sensibile, evitind patrunderea produsului in ochi.


derma-peel

Microabrasive Peel Ultrasounds

Ingrediente active: Microparticule de diamant
Gel microdermoabraziv creat pentru a netezi stratul cornos prin actiune mecanica. Curata, dezincrusteaza si pregateste pielea pentru a fi tratata cu agenti exfolianti cu capacitate mai mare de patrundere.
Ase aplica manual prin miscari blinde de frecare realizind un periaj. Optional, serepeta si se trece cu spatula ultrasonica. Se indeparteaza cu bureti sau cu manusi umede, avitind patrunderea produsului in ochi.