Skeyndor Power Retinol Line


4

INTENSIVE ANTIOXIDANT CREAM

Crema cu concentratie inalta de extracte si principii active antioxidante, formulata pentru a proteja substantele sensibile la radicalii liberi si in acelasi timp pentru a atenua semnele imbatrinirii pielii. SPF15.

A nu se aplica in ochisi nici pe mucosae.

Componente principale:extracteantioxidante (rodie, strugure, Picea excelsa), Coenzima Q10, vit C derivate.


3

AMBER EXTRACT MASK

Masca ce contine extract de chihlimbar, material fascinant cu proprietati antioxidante si de conditionare, cu capacitatea de a pastra frumusetea pielii noastre.

Se amesteca intr-un bol cu citeva picaturi de Organic Calendula Oil dupa nevoie (vezi anterior). Se intindecu o pensula un strat subtire pe fata, git si decolteu. Se maseaza conform metodei SKEYNDOR recomandata. Se lasa sa actioneze 15 min. si se indeparteaza cu bureti umezi. Anu se aplica in ochi si nici pe buze.

Componente principale: extract de chihlimbar


2

ORGANIC CALENDULA OIL

Ulei organic de galbenele. Fluid auriu cu proprietati de catidelare, contribuie la controlul rosetii cauzata de retinoide. Bogat in carotenoide, precursori ai vitaminei A.

Se aplica in amestec cu o doza unica de Amber Extract Mask. Numarul de picaturi (de la 3 la 10) vazriaza in functie de nevoile pielii (vezi interior).

Componente principale: ulei pur de galbenele (organic).


1

Intensive repairing professional programme PURECONCENTRATED RETINOL

Produs biologic anti-imbatrinire cu retinol pur concentrat.

Se aplica pe pielea curate o doza din produs (aprox. 4g). Se intinde pe fata si decolteu si se efectuiaza masajul Skeyndor recomandat pina la absorbtia complete. Ase evita contactul cuochii si mucoasele. In cazul aparitiei iritatiei clatiti cu multa apa.In cazul in care sunteti insarcinata, consultati medical. Recipient inchis ermetic airless, ajuta la pastrarea calitatii produsului.

Componente principale: retinol pur (5000 UI/g), bakuchiol 1,0%, extract

HS de soia.


5

INTENSIVE REPAIRING SERUM-IN-CREAM

Ser-in-crema anti-imbatrinire cu retinol pur si pigmenti de interferenta pentru un efect de perfectionare imediat.

Intindeti pe fata o cantitate mica de produs prin miscari circulare blinde. A nu se aplica in ochi si nici pe mucoasa. A nu se utiliza de mai mult de doua ori pe zi. Intrerupeti aplicarea in caz de aparitie a iritatiei. Principiu activ fotosensibil, nu va expuneti la soare fara protectia adecvata. Recipient inchis ermetic airless, ajuta la pastrarea calitatii produsului.

Componente principale: retinol pur (3000 UI/g), bakuchiol 1,0%, extract de soia.


6

INTENSIVE REPAIRING EMULSION. Combination to oily skins

Emulsie anti-imbatrinire cu retinol pur. Indicat pentru piele mixta si grasa.

Intindeti pe fata o cantitate mica din produs prin miscari circulare blinde. A nu se aplicain ochi si nici pe mucosae. A nu se utiliza de mai mult de doua ori pe zi. Intrerupeti aplicarea in caz de aparitie a iritatiei. Principiu activ fotosensibil, nu va expuneti la soare fara protectia adecvata. Recipient inchis ermetic airless, ajuta la pastrarea calitatii produsului.

Componente principale: retinol pur (2000 UI/g), bakuchiol 0,75%, extract de soia.


6

INTENSIVE REPAIRING CREAM. Normal to dry skins.

Crema ant-imbatrinire cu Retinol pur.

Indicata pentru pielea normala  si uscata.

Intindeti pe fata o cantitate mica din produs prin miscari circulare blinde. A nu se aplica in ochi si nici pe mucosae. A nu se utiliza de mai mult de doua ori pe zi. Intrerupeti aplicarea in caz de aparitie a iritatiei. Principiu activ fotosensibil, nu va expuneti la soare fara protectia adecvata. Recipient inchis ermetic airless, ajuta la pastrarea calitatii produsului.

Componente principale: retinol pur (2000 UI/g), bakuchiol 0,75%, extract de soia.