DEKA LASER

Acasa / Servicii / DEKA LASER

DEKA M.E.L.A. s.r.l. Italy- Este lider mondial în proiectarea si producția sistemelor de laser high-tech pentru o utilizare largă în medicină. Calitatea, inovația și excelența tehnologică a companiei DEKA, plaseaza
produsele sale pe o poziție unică si remarcabila la nivel mondial.

Datorita patrimoniului cultural de nepretuit, precum si experientele de succes obtinute de-a lungul anilor, compania DEKA si-a stabilit drept viziune universal valabila:

  • De a transforma fiecare descoperire stiintifica intr-un beneficiu concret pentru omenire
  • De a implementa fiecare inovatie tehnologica, contribuind la imbunatatirea gamei de produse si servicii, pe care le ofera.

Rosacea

Tratamentul rosetii este extrem de dificil daca se folosesc doar creme, procedurile laser fiind mai indicate pentru aceasta. Procedura cu laser este blanda, non-invaziva si sigura. Nivelul de energie necesara si lungimea de unda optima sunt stabilite de catre medic in urma consultului medical, in functie de tipul de piele. Rezultatele obtinute in urma unui tratament laser vor dura mai multi ani.

Fotoîntinerire

Acest tip de tratament se mai numeste si fotorejuvenare. Leziuni precum hiperpigmentari sau vase de sange dilatate si riduri fine, care sunt rezultatul radiatiilor UV indelungate la nivelul fetei, gatului, decolteului sau mainilor, pot fi tratate impresionant prin terapia cu lumina. Acest tip de tratament se face in mod repetat la intervale de 3 pana la 4 saptamani. Tratamentul cu unul dintre cele mai moderne aparate cu lumina intens pulsata ( Laser-ul DEKA), este non-invaziv.