Lifting cu fire de suspensie

Acasa / Servicii / Lifting cu fire de suspensie

Liftingul facial cu fire de suspensie este o procedura minim invaziva, ce foloseste fire speciale, acceptate de organism si foarte rezistente, pentru ridicarea si repozitionarea tesuturilor.

Rezultatul este o fata cu aspect mai proaspat si mai tanara, fara riscurile si complicatiile asociate cu interventia chirurgicala.

Pacientii care beneficiaza de lifting facial cu fire de suspensie sunt atat femei cat si barbate cu o piele cu tonus bun, dar care doresc o imbunatatirea a aspectului usor lasat al fetei la nivelul obrajilor, sprancenelor sau falcutelor.

Aceasta metoda se poate efectua cu anestezielocala, fara a fi nevoie de internare, iar firele respective se introduc un instrumentar special, sub forma unor ace lungi, prin incizii foarte mici, situate in zona paroasa, invizibile.

Pe masura ce firele sunt stranse, acestea ridica pielea si tesuturile de sub piele, creind efect de lifting al fetei.

In acest fel, pometii sunt ridicati, santurile nazolabiale sunt intinse, linia obrazului se modeleaza natural, fara “pernute” lasate; la fel se pot ridica si sprancenele, daca este nevoie.

Cat dureaza interventia de lifting facial cu fire

Durata interventiei este de aproximativ 1-2 ore, functie de cate fire este nevoie a fi folosite pentru ridicarea diferitelor zone ale fetei. Interventia nu este dureroasa, dar persoanele mai sensibile pot simti in urmatoarele zile dupa interventie o senzatie de tensiune sub piele, care va disparea usor in timp.

Recuperarea dupa acesta metoda este de 7-10 zile, timp in care dispare edemul si vanataile ce pot apare dupa interventie.

Reluarea activitatii obisnuite se poate incepe dupa 5 zile. Daca este nevoie, se pot asocia si alte proceduri neinvazive – injectarea de grasime, acid hyaluronic, botox.

Cine poate beneficia de lifting facial cu fire

Aceasta metoda se adreseaza persoanelor cu tonus cutanat bun, nu persoanelor cu exces mare de piele sau cu piele foarte subtire si relaxata, nu are efect permanent, dar poate rezista cel putin 3-5 ani.