LUTRONIC Infini 3D Lifting nonchirurgical

Acasa / Servicii / LUTRONIC Infini 3D Lifting nonchirurgical

Infini Lutronic foloseste o tehnologie dovedita ca fiind foarte eficienta in tratamentul laxitatii cutanate, cicatricilor, ridurilor si in ameliorarea texturii pielii. Aceasta tehnologie foloseste radiofrecventa microfocusata ce se elibereaza prin intermediul unor ace foarte fine acoperite cu aur, astfel incat numai varful lor sa degaje aceasta energie.

Tesutul cutanat, ajunge la o temperatura de 60 grade dar numai in anumite puncte si in straturile profunde adica acolo unde se sintetizeaza de fapt colagenul si elastina. Straturile superficiale ale pielii sunt protejate si astfel este posibila recuperarea rapida dupa procedura.

Numai cu acest tip de tehnologie se pot produce temperaturi foarte eficiente in contractia si stimularea producerii de colagen tanar. Alte aparate produc numai 40 grade si distribuie energia in mod neuniform, de aceea, au eficienta mai slaba si necesita sedinte multiple.

Avantajul acestei energii fractionate si care protejeaza straturile superficiale o face sa fie singura aplicabila pentru tratamentul ridurilor si laxitatii gatului. Lasere si alte dispozitive pot provoca cicatrici in aceasta zona.

Infini este de asemenea tehnologia de neegalat in tratamentul cicatricilor de acnee deoarece patrunde pana la 3.5mm in comparatie cu laserele care patrund doar pana la 1.8mm. De aceea cu aceasta tehnologie se pot trata chiar si cicatricile profunde.

Imediat dupa procedura se declanseaza o cascada a coagularii cu secretia de factori de crestere ce asigura procesele reparatorii dar si sinteza de fibre de colagen si elastina tinere. Acest proces continua pentru o perioada de 4-6 luni dupa procedura.