Impachetari Termocuvertura

Acasa / Servicii / Impachetari Termocuvertura

Termocuverta – impachetari slabire , detoxifiere , terapii antiimbatranire a pielii Ce este termocuverta si cum actioneaza ? Termocuverta este un aparat folosit frecvent in tratamentele din centrele de remodelare fiind o modalitate de slabire pe baza efectului de sauna care insa permite si slabirea localizata doar in zonele dorit.

Patura termica determina aparitia unui proces de transpiratie si de ardere foarte rapida a grasimilor. In clinica DermaBeauty veti avea prilejul sa beneficiati de un tratament cu termocuverta cu trei camere controlate separate. Acesta este un aspect foarte important pentru dvs ,deoarece intensitatea caldurii poate fi stabilita diferit, in fiecare dintre cele trei zone ale aparatului, in functie de necesitatile si optiunile dvs.

Care sunt efectele acestei proceduri ? Efectele acestei proceduri, sunt date de termoterapi , procedura ce realizeaza o intensificare a metabolismului celular si a procesului de transpiratie. Prin termoterapie se produc efecte vizibile chiar la inceput de tratament iar asocierea impachetarilor cu crèm , sau geluri reducatoare au efecte evidente. In timpul sedintei se produce o intensa detoxifiere a organismului urmata de o stare de confort fizic si psihic.

Pe parcursul mai multor sedinte se vor observa si diminuari ale circumferintei taliei, soldurilor, bratelor cat si la nivelul gambelor. Pielea va deveni mai catifelata si foarte elastica . In ce fel de tratamente este folosita termocuverta? Termocuverta este folosita in tratamentele cu impachetari aticelulitice, tratamentele de tonifiere si cele detoxifiante. De asemenea termocuverta se foloseste si in asociere cu electrostimularea, tratamentele facandu-se simultan. Care este modalitate de tratament ? Pe zonele de tratament se va actiona cu crème speciale de peeling dupa care acestea vor fi indepartate ,urmand aplicarea tratamentului in sine, care va fi de la caz la caz ,fie cu efect anticelulitic fie detoxifiant ,relaxant sau de nutrire a epidermei , zonele urmand a fi invelite in film osmoti.

Faza urmatoare este asezarea clientei pe un cearceaf de polietilena in termocuverta intr-o pozitie cat mai comoda . Timpul de relaxare in termocuverta va fi de 45 de minute iar inca 15 minute vor fi alocate fazei de final , in care se vor aplica crème corespunzatoare incheierii procedurii.

Majoritatea impachetarilor nu necesita dus ulterio , actiunea lor mentinandu-se inca cateva ore dupa tratament . Este indicat sa se mentina produsele pe piele, in acest interval pentru rezultate mai bune.

Care sunt contraindicatiile acestei proceduri ?
Problemele cardio-vasculare, hipertensiune arteriala , afectiuni dermatologice, alergii la produse cosmetice, prezenta sarcinii, epilepsia, starile febrile si prezenta infectiilor in corp.